Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ni nanogica mu ne može ništa! Miki Đuričić ulazi u Zadrugu 3, a ovo su uslovi!

Nosiće je u Beloj kući

0 712

Možda i najveća rijaliti zvezda, Miki Đuričić , ponovo će se naći pred kamerama, i to sa nanogicom na nozi.

Pomirili se Suzana i Miki! Nakon svega spremaju svadbu, a evo ko će biti kumovi!

Kako pišu mediji, Miki je već nekoliko nedelja u pregovorima sa televizijom Pink, a čelnim ljudima „ružičaste“ ovaj put je dao spisak uslova pod kojima bi ušao, pošto bez ispunjenja istih nema nameru da ponovo bude deo rijaliti programa.

Izvor Informer.rs tvrdi da je jedna od glavnih stvari koje Miki zahteva jeste da ima posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi, kao što su u „Zadruzi 2“ imale Miljana i Marija Kulić, zbog Miljaninog sina Željka.

„Miki je svestan da, koliko god pokušavao da izbegne stres i frku, u rijalitiju u tome ne može da uspe, ali će mu, to što bi boravio u posebnoj prostoriji, mnogo olakšalo. On je poznat kao temperamenat čovek, ali je u suštini dobar i zanimljiv i neko koga ljudi vole, jer je zabavan. On je svaku svoju grešku priznao, i zaista se kaje zbog onoga što je bilo, a zbog čega nosi nanogicu“, kaže izvor.

A slične tvrdnje iznosi i izvor iz produkcije za Telegraf.rs:

„On je tražio posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi i spava. Naravno, ispunjavao bi sve zadatke i učestvovao u svim emisijama, ali ne želi da spava u punoj sobi, sa ostalim zadrugarima. Takođe, želi da se skloni kad oseti da treba da se skloni i smiri, kako opet ne bi napravio neku glupost.  Kada je reč o honoraru, ispod 50.000 evra neće ući u Zadrugu 3.“

No, glavna sporna tačka mogla bi da bude to što je Mikiju zbog nanogice kretanje ograničeno, pa bi morao da dobije dozvolu za boravak u rijalitiju gde bi odslužio ostatak kazne.

Izvor svetpoznatih.rs/informer.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.