Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Evo zašto Maja Nikolić i Nataša Miljković napuštaju „Prvu“, a u sve to umešan je i Željko Joksimović

0 1.997

Mnoge je nedavno iznenadila vest da dve voditeljke, Maja Nikolić i Nataša Miljković napuštaju „Prvu“ televiziju.

Iako su u obrazloženjima navele da su u pitanju razlozi privatne prirode, izgleda da su obe voditeljke zapravo dobile ponudu da pređu na televizije koje otvara Željko Joksimović!

Naime, kako prenosi „Kurir“, Željko od jeseni otvara tri kablovske televizije. On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi „Minakord medija“, koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će aganžman imati Nikolićeva i Miljkovićeva

„Niko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije“, kaže izvor za ovaj list i dodaje:

„Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći u Joksimovićevo jato. Verovatno svi očekuju da će Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu jednostavno da prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate“, kaže izvor.

Po rečima Željkovog bliskog prijatelja televizija startuje od jeseni.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.