Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Veliko finale „Parova“ u subotu, ovako je izgledala poslednja žurka, a ovo su favoriti (VIDEO)

0 1.551

Sedmu sezonu „Parova“ obeležile su svađe, brutalne tuče, ali i mnogo ljubavi i seksa među takmičarima. Vila u Zemunu tresla se iz različitih razloga, a za subotu veče, 13. juli, zakazano je veliko finale kada će se konačno saznati pobednik ove sezone.

Dve večeri pred kraj održana je i poslednja žurka u vili. Učesnici su se uglavnom suzdržavali od sukoba, pa su time iznenadili gledaoce koji su navilkli na uvek napetu atmosferu tokom trajanja rijalitija. Naravno, svađa Ivana i Jelene Ilić je postala svakodnevna rutina.

Sve u neverici ostavile su beskrajne svađe Ivana Marinkovića i njegove devojke Jelene Ilić, koja je nakratko bila i diskvalifikovana. Bilo je i krvi i povreda, a nema ko se nije uplašio za život bivšeg supruga Goce Tržan.

Aleksandar Požgaj je igrao na kartu švalera, zavodeći mlade učesnice, Milijanu Bogdanović i Ivaniju Bajić. Milijana je govorila da su imali intimne odnose, pojavio se i snimak seksa sa Ivanijom, ali je Požgaj sve to demantovao.

Ipak, događaj koji je odjeknuo i dalje od granica naše žemlje je veza vremešnog starca Milojka Božića i mlade 21-godišnje devojke Milijane Bogdanović i z Pilatovića kod Požege.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.