Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dragana Mitar je uvek nalazila utehu u naručju ovog gospodina kada bi se posvađala sa mužem?! (FOTO)

Ima li razloga da ga krije?

0 1.400

Dragana Mitar na žurki povodom kraja „Zadruge 2“ pojavila se u društvu izvesnog M. B. kraj kojeg bi, navodno, pronalazila utehu svaki put kad bi se posvađala sa mužem Sinišom Dragutinovićem. Sve oči bile su uprte u nju! Sa njima za stolom bila je i jedna njena prijateljica, kao i nekadašnja cimerka iz rijalitija, Snežana Ilić.

Pošto su gradske priče došle do nje, Mitrova se oglasila putem društvene mreže Instagram, te stavila tačku na navode da je M.B. bio njen ljubavnik. Kako je istakla, oni su samo jak odobri drugari, piše Kurir.

„Znam da biste voleli i da jedva čekate da mi pripisujete muškarce, ali vam to neću dozvoliti… Ja sam sinoć na žurku došla u prisustvu moje drugarice i druga… Hvala“, poručila je ona.

Dragana Mitar zapanjila je celu Srbiju kada je zaplakala za crnim stolom „Zadruge“, jer se njen nekadašnji ljubavnik Pavle Jovanović pridružio rijaliti ekipi. Kako je vreme odmicalo, njena nevera sve više je postajala javna, dok je njen suprug Siniša raskrinkan tek po njenom izlasku iz Imaginarijuma.

„Ja sam njega prevarila dva puta, a on mene 55 puta, posle sedam godina dosta sam se zavaravala. Vreme je da se stavi tačka i okrenemo nove listove“, rekla je jednom prilikom bivša Modelsica, objašnjavajući zašto je odlučila da se razvede.

View this post on Instagram

@makeup_minaa @look__book__87 ❤️

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

 

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.