Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Miki Đuričić odlučio šta će raditi kad istekne kazna: Ovo će SVE IZNENADITI!

0 1.705

Miki Đuričić trenutno služi jednogodišnju kaznu kućnog pritvora zbog nasilja koje je izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju „Zadruga 2“, a nakon što ta kazna istekne on planira da napusti Srbiju, prenosi Pulsonline.

„Sada imam vremena da razmišljam o svemu. Gde sam grešio i zašto. Planiram da vanredno završim za kuvara, da dobijem diplomu i zauvek zapalim iz Srbije“, otkrio je nekadašnji zadrugar za Informer.

„Moj prijatelj živi u Kanadi i nagovara me da otvorimo restoran, tako da kada odslužim ovu kaznu, selim se tamo. Hoću da počnem sve ispočetka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen, tako da nemam više šta da tražim u ovoj zemlji“.

„Nisam nepravedno osuđen. Jesam udario Suzanu i Nadeždu i zbog toga treba da snosim posledice. Napravio sam grešku i sada je plaćam. Krivo mi je što je sve tako ispalo i jako se kajem zbog toga“, dodao je Đuričić.

Prvi put nakon diskvalifikacije i zakonske kazne oglasio se MIKI ĐURIČIĆ! (FOTO)

„U „Zadruzi“ sam shvatio da nisam zaljubljen u Suzanu, nego u idealnu sliku koju sam stvorio o njoj. Sklopile su mi se sve kockice i pao mi je mrak na oči. Pukao sam i nasrnuo na nju. Naravno, to i dalje ne opravdava moje postupke. Kada sam Suzani lupio šamar krenuo sam ka kapiji da izađem iz rijalitija. Nadežda je mene prva udarila, ali to sad nema veze. Dostojanstveno ću odslužiti svoju kaznu i onda odoh zauvek iz Srbije. Emocije prema Suzani ne mogu da nestanu preko noći. Ja sam u nju bio zaljubljen godinama. Zbog toga sam doživeo emotivni šok i goričinu kada sam shvatio da sve ono za šta sam se borio i u šta sam verovao zapravo nije ono pravo“, zaključio je Miki.

MIKI ĐURIČIĆ u kućnom pritvoru! Evo kako provodi vreme!

Izvor Pulsonline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.