Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MILJANI KULIĆ preti 10 godina zatvora?! (FOTO)

Evo šta kaže advokat

0 1.710

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga 2 jer je udarila Jovanu Tomić Matoru.

Takođe su u javnost isplivali snimci na kojima MIljana preti smrću svom bivšem dečku Zoli. Zbog svega ovoga Miljana može da dobije čak 10 godina zatvora, kako kaže advokat Nebojša Perović za Kurir.rs:

Oglasila se MILJANA KULIĆ prvi put posle diskvalifikacije! Imala je samo ovo da poruči!

„Ovde je reč o kvalifikovanom krivičnom delu ugrožavanja sigurnosti, jer je pretnja upućena prema više osoba i može se reći da je izazvala uznemirenost kod građana, pošto je upućena preko televizije, u sadržaju koji ima veliku gledanost. U pretnji je pokazana odlučnost, a za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora do tri godine. Iz sadržine upućene pretnje vidi se ozbiljnost, pa se iznosi i način, a određuju se i osobe, u konkretnom slučaju oštećeni i njegova majka, koje će stradati“, ističe Perović i objašnjava da potraživanje zajma od dužnika može biti isključivo sudskim putem.

„Ovde može da se radi i o krivičnom delu iznude. S obzirom na imovinsku korist, koja prelazi 450.000 dinara, zaprećena kazna je od dve do deset godina zatvora. Ovo je više iznuda nego krivično delo ugrožavanja sigurnosti“, tvrdi advokat.

 

Izvor Svetpoznatih.rs/Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.