Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Besna kao ris! DAVIDOVA majka pobacala ALEKSANDRINE stvari! (VIDEO)

Sve joj se smučilo

0 470

Bes Biljane Dragojević prema Aleksandri Subotić ne jenjava, a ovog puta rešila je da ode korak dalje i nesuđenu snaju izbriše iz života. Ona je iz porodičnog doma izbacila sve stvari koje su ostale Subotićki pred ulazak u rijaliti.

Biljana: Aleksandra, očigledno imaš amneziju! (FOTO)

U kutije je spakovala Aleksandrine stvari, čak i igračke male Magdalene koju je čuvala dok su David i Aleksandra kao par bili u Zadruzi. Međutim, nakon Subitičkinog povratka u rijaliti Biljana se duboko razočarala u nju, iako je tešila kada je David prevario sa Anom Korać.

Biljana je javila Aleksandrinom stricu Srboljubu da dođe i pokupi preostale igračke, krevet, ormar i sve što je Aleksandra ostavila pošto je prešla u drugi stan u Novom Sadu. Ona je sve snimila i video postavila na Instagram.

„Evo ih stvari, molim lepo. Javila sam Srboljubu da dođe da nosi. Čekam. Ne želim više ništa njeno zbog ovog smećarskog ponašanja, sram je bilo“ – poručila je Biljana.

Biljana je Aleksandru odjavila sa kućne adrese, a razlog su njene laži, izrečene u rijalitiju, navela je Davidova majka u video snimku.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.