Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Konačno objavljene fotke STANIJINOG BIVŠEG MUŽA koji se bavi OVIM POSLOM! (FOTO)

Zanemećete kada ga vidite!

0 7.719

Poslednjih dana u javnosti je isplivala informacija da je starleta Stanija Dobrojević bila udata, što niko do sada nije znao.

Ona je čak o svom neuspelom, kratkom braku, progovorila i u rijalitiju Zadruga 2, gde se sada nalazi:

„Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve“, rekla je Stanija, ali nije želela da otkrije ko joj je bio suprug.

Svađa u zatvoru! Stanija: Odakle dolazi tvoj hejt? Ne znam da li si nagovorena ili…

Iz Stanijinog PR tima su potvrdili ovu informaciju:

„U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali“, navode Stanijini saradnici, iako nisu želeli da otkrivaju više detalja o tačnom razlogu razvoda. Ipak, kako tvrde, to nije bio brak iz interesa:

„Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.“

Još tokom Stanijinog učešća u „Farmi 1” 2011. godine, pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Ipak njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta. Mnogi mediji preneli su priču da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

„Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje „, rekla je Stanijina mama Slavica.

Konačno smo dospeli u posed njegovih fotografija tj Instagram profila, iz koga se može zaključiti da se Vladimir bavi fitnesom, i prilično je „izvajan“. Pogledajte:

View this post on Instagram

Ready, aim, fire ?? #tbt #throwback … not good at it at all ?

A post shared by Vladimir ???? (@vladimir_metabolicnutrition) on

Izvor Svetpoznatih.rs/espreso.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.