Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rebeka isterala Marka iz kreveta!

0 381

Pinkova zvezda Marko Petrušević Petrući ponovo se prepustio čarima žurke koju svakog utorka za sve njih organizuje Veliki šef. Iako je poznato da je u emotivnoj vezi sa Rebekom Popović, on je sinoć vređao zadrugarke Staniju Dobrojević i Aleksandru Subotić, a onda je pokušao da poljubi Marijanu Zonjić. Ono što je zaprepastilo sve je to što je u zatvoru zaspao u zagrljaju Mine Vrbaški.

Ovom fotografijom je ZAPALILA INSTAGRAM! (FOTO)

Popovićeva je bila razočarana kad je saznala za to, pa je briznula u plač i otvorila dušu Milanu Petkoviću koji ju je pomno slušao.

– Neka izađe iz kreveta, šta sad treba da ga trpim, ne razumem. Njegovo ponašanje je katastrofa i ne želim to više da trpim,ne treba mi takva osoba. Nisam mala da ne znam šta je okej, a šta ne. Želim samo da se završi ovo, ne želim nikakve veze da imam više. Jako se čudno ponaša, pustila sam jednom, drugi put, ovo stvarno više ne mogu – žalila se Rebeka.

– On je malo u lošem stanju, to primećujemo svi mi i žao mi je što je tako, znam da nije takav – rekao je Milan.

Čim je čuo u kakvom je stanju Rebeka, Petrući je odmah prišao kako bi saznao o čemu se radi, a nije očekivao da će mu ona saopštiti da napusti njihov krevet i distancira se od nje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.