Svet poznatih
Poznati sa poznatima

DRŽI JE U ŠACI? Dorotea je bila u šemi sa Mićinim drugom!

0 435

U toku emitovanja emisija radija ,,Amnezija“ zadrugarka Dorotea Jovanović žestoko je prozvala ukućanku Staniju Dobrojević koju je nazvala baba devojkom, a što je nju povredilo i direktno udarilo na ego, emocije i godine.

SANJA STANKOVIĆ bila je OSUĐENA pre pet godina , a evo i ZBOG ČEGA! (FOTO)

Ona je vidno zaprepašćena zbog tog njenog poteza imala potebu da porazgovara sa Marijom Kulić, a ono što joj je ona ispričala ju je izenandilo. Naime, Kulićeva je ispričala kakav klip Dorotea poseduje u spoljnom svetu, pa otkrila da je Lepi Mića drži u šaci.

– Tad kad je rekao: ,,Ćuti, da ja ne progovorim“, sve mi je bilo jasno. Ona je bila sa drugom onim matorim od Lepog Miće. Sve od njega zavisi, a rekao je da neće da kaže zbog njene majke. Ona ne sme da mu se suprotstavi do kraja rijalitija. Zato ne treba niko da te ima u rukama, niko. Nema tu prijatelja. Ovde svako svakom svašta kaže u svađi. Tako da, nemoj da te pogađa šta Dorotea priča. Videla sam klip kako je igrala oko šipke – rekla je Marija.

– Priznala je to ona, rekla mi je da je igrala kod prijatelja. Ona mnogo dobro izgleda kad je gola, juče sam je video. Imala je gaćice, brushalter, au – rekao je Bora.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.