Svet poznatih
Poznati sa poznatima

DAVIDU je majka ovo poručila, ANA KORAĆ će dobiti nervni slom!

Dosta joj svega

0 5.080

Od kada je Aleksandra Subotić otišla iz Veternika, strasti u domu Davidove majke Biljane polako se smiruju.

„Nisam imala nijedan razlog da Aleksandri kažem da ide, ali situacija je bila baš bezveze… Mungos se sad smirio. Nije da moj sin David daljinskim upravlja našim životima ovde, ali eto, tako je ispalo“, kaže Biljana i ističe:

„Odavno mi je muka od ljubakanja Davida i Ane Korać. Svo to cmakanje i duvanje u vrat mi je odvratno, veštački. Dojadiše više i bogu i narodu! Nije to nikakva ozbiljna veza“, kaže Biljana Dragojević koja ne bi imala ništa protiv da joj sin bude sa Stanijom.

„Stanija je Davida uvek gotivila. Ona je naša sugrađanka, lepa, fina, kulturna. Pa kad je već usrao motku, neka ide do kraja! Bilo bi mi drago! Ko zna šta sve može da se desi. Užasava me priča da je David gej, koju je plasirala Ljuba. Ne znam kako je nije sramota njenih godina i kako je niko ne pita ko je u Zadruzi Davidov momak? Govorilo se da je to Lazar. Ne znam da li su se David i Lazar ikada sreli pre rijalitija… To je još jedna Ljubina izmišljotina, ali ja više sve to ne mogu da podnesem“, očajna je Biljana kojoj najviše nedostaje mala Magdalena.

Izvor Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.