Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Razočaran ZOLA ovo MILJANI nikad neće oprostiti! (VIDEO)

Ovo je dno dna

0 584

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ne prestaju da se svađaju. Poslednja u nizu bila je svađa znog Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Njoj je zasmetalo što su one bile na Zolinom rođendani, iako ih ona ne podnosi. Besna Miljana pobacala je hranu sa stola.

„Pljunula je i po meni i po mojoj majci. Mislio sam da će naša veza ići nabolje. Ja joj želim svu sreću, ali za mene je ovo dno dna i neću moći nikad da joj oprostim“, rekao je Zola.

„Oprostite mi što sam bacila meso. Momak koji me nikada nije poštovao. Prijatelj mog neprijatelja ne može biti moj prijatelj. Ja sam svakodnevno bila ponižavana. Mislila sam da će da se promeni“, rekla je Miljana i dodala:

„Ja se izvinjavam, ja sam od sebe napravila smeće i neurotičarku. Danas sam napravila budalu od sebe. Samoj sebi se gadim. On je iza mojih leđa zvao te ljude da dođu na rođendan. Sve emocije su se ugasile. Osećam samo mržnju i prezir“, rekla je ona plačljivim glasom.

Zola je priznao da neće dozvoliti sebi da se pomiri sa Miljanom, jer bi to značilo da gazi svoj obraz.

„Mislim da je ona mene u milion situacija ponizila, psovala me i vređala. Preko svega sam joj prelazio zbog toga što sam je voleo. Nije vredna da ja budem sa njom i da razmišljamo o našoj budućnosti. Kada bih bio sa njom, folirao bih. Ovo je kap koja je prelila čašu“,  istakao je Zola.

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.