Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MINU VRBAŠKI podvodila poznata MANEKENKA, spavala je sa MATORCIMA za 100 evra!

Imala je nekoliko stalnih mušterija

0 1.108

Mina Vrbaški šokirala je javnost kada je priznala da se sa samo 16 godina bavila prostitucijom. Kako pišu mediji, oana se tada družila sa nekoliko devojaka sumnjivog morala.

Kada im je ispričala da njena porodica živi loše, one su joj predložile da radi za novac. U početku joj nije bilo prijatno, ali kada je malo razmislila, odlučila je da prihvati ponudu. Njena tadašnja drugarica upoznala ju je sa ženom koja je podvodila devojke, a Mina je bila šokirana kada je prepoznala poznatu srpsku manekenku

„Početna cena za koju je Mina radila bila je 20 evra za oralni seks i 40 za ceo tretman, da bi tokom godinu dana, koliko se bavila tim poslom, njena cena skočila na 100 evra i preko toga nikada nije išla. Klijenti koji su bili zainteresovani sa nju bili su uglavnom muškarci stariji od 50 godina. Madam je volela da radi samo sa iskusnim klijentima, a oni su od nje zahtevali da im šalje samo mlađe devojke. Ona je imala veliki broj muškaraca koji su se smenjivali, ali i nekoliko stalnih mušterija, koje su bile opčinjene Minom“ – kaže izvor.

Izvor Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.