Svet poznatih
Poznati sa poznatima

OGLASILA SE MININA MAJKA: Nisam imala POJMA da se bavila PROSTITUCIJOM!

Ćerki čestitala na hrabrosti

0 841

Nakon što je Mina Vrbaški u Zadruzi pred svima priznala da se bavila prostitucijom i da je na taj način finansijski pomagala svojoj porodici, oglasila se i njena majka Ivana.

“Svaka čast na tome što je priznala, meni je žao što nisam mogla da uđem u kuću da je zagrlim! Videla sam da je imala podršku zadrugara i da je kupila ljude tamo za sva vremena”, rekla je Ivana. Ona priznaje da nije razumela Mininu priču da je baveći se protitucijom pomagala svoju porodicu koja je živela teško.

“Ja nikad nisam bila besposlena i nisam sedela kod kuće, uvek sam radila… Ja sam medicinski radnik, radila sam kao medicinska sestra u staračkom domu. Živeli smo normalno. Mina nije imala ptičije mleko, ali smo živeli normalno… Ona je sa 16 godina pobegla od kuće, ne zato što je bila u lošim odnosima sa mnom, nego zato što je htela da ode u Beograd. Možda nisam mogla da joj kupim kola, najbolji telefon, ali za osnovne stvari i normalan život je imala…”, rekla je Ivana i dodala:

“Ona nije imala loše detinjstvo, nije odrasla bez ljubavi i pažnje, jedino je odrasla bez oca… Ja se od nje nikada nisam razdvajala, svako more i gde god da se ide ja sam nju vodila“

Ivana priznaje da nije imala pojma da se njena ćerka bavila prostitucijom.

“Nisam znala da se ona time bavila, pa koji roditelj bi to dozvolio svom detetu?!”- rekla je Minina majka i dodala da je njena ćerka jedna od retkih u koja je to javno priznala. I u Zadruzi ima dosta devojka koje se bave prositucijom, zna im se i tarifa i  za koga rade, ali se prave se fine.

Izvor Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.