Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Izašla je knjiga o LUNI ĐOGANI! A evo šta o delu kaže AUTORKA i kako ona izgleda!(FOTO)

"Sreća sudbine konačno kuca na vrata"

0 2.006

Nakon što je pobednica rijalitija Zadruga 1, Kristina Kija Kockar, izdala svoju prvu knjigu „Moj potpis“, u medijima i na društvenim mrežama stalno se spekuliše o knjizi Lune Đogani, njene ljute suparnice.

Čak je i sama Luna u drugoj sezoni istoimenog rijalitjia, pre par dana, komentarisala kako je imala nameru da napiše svoju knigu o burnoj prevari koja je uzdmala ceo region, međutim do toga ipak nije došlo.

foto.printscreen/facebook

Ali… Ono što Luna ne zna, jeste da je knjiga upravo o njoj, izašla u prodaju i to pod nazivom „Igra sudbine“, mlade autorke Emine Spajić.

Ova devojka se predstavlja kao novinar i PR menadzer, a u par navrata ona se na društvenim mrfežama oglašavala pružajući ogromnu podršku upravo Luni Đogani.

Emina Smajić, koja je napisala spomenutu knjigu, objasnila je da njeno delo nema veze sa Slobodanom Radanovićem, Kijom Kockar ili bilo kim iz „Zadruge“, nego da je to prevashodno njeno viđenje Đoganijeve kao, kako je to sama navela, žrtve medijskog linča koji je preživela zato što je pustila da je vode osećanja, te „ljubav, proširenje vidika, putovanje kroz svest i podsvest recipjenata koji će kroz ovu ljubavnu priču moći preispitati sebe i svoje životne postupke“

Ime ove knjige je isto kao i i ime prvog samostalnog albuma Anabele Atijas, pa  ako je sudeći po tome, Emina bi mogla biti vatreni fan celokupne porodice Đogani.

Ovako je Emina najavila svoju knjigu:

foto:printscreen/instagram
foto:printscreen/facebook

Da potsetimo, Luna Đogani javno je u rijalitiju Zadruga 1 bila ljubavnica tada oženjenom pevaču Slobodanu Radanoviću, koji je bio oženjen Kristinom Kijom Kockar…

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.