Svet poznatih
Poznati sa poznatima

LUNA opet dobila napad HISTERIJE, urlala i VRIŠTALA, pa umalo NASRNULA na Adama! (VIDEO)

Ona baš ne ume da se kontroliše

0 1.542

Zbog nepoštovanja pravila Veliki šef odlučio je da kazni zadrugare smanjenjem budžeta za 1.000 dinara. To je izazvalo haos u Zadruzi, jer se mnogu ukućano žale na krađu grabe i da potpuno ostaju bez namirnica do subote i ostaju gladni.

Potom je ustala Zorica Marković i iskritokovala žene što ne vode računa o higijeni, a kupatilo nazvala „septičkom jamom“. Ona je optužila Boru da vrši malu nuždu iza kuće, što je on i priznao.

A, onda je reč uzeo Lepi Mića i žestoko isprozivao Lunu Đogani koju je nazvao najvećom neradnicom u Zadruzi koja samo hvata krivinu. I dok je u njega samo gledala i treptala na opaske ostalih zadruga je potpuno poludela. Posvađala se sa Ramonom, pa sa Mikijem Đuričićem koga je nazvala „go…vno debelo“, ali je najviše ishisterisala na Adama.

„Koliko puta sam ti rekla da se ne međšaš u moje svađe. Prestani to da radiš! Prestani! „- vrištala je histerično Luna na zgranutog Adama koji je pokušao da je zaštiti.

„Nemoj više da me štirtiš, prošla sam ja kroz mnogo gore stvari od ovoga. Moje svađe su moje, prestani da se mešaš! Udariću te ako ne prestaneš!“ – vikala je histerično.

Svaki njegov pokušaj da je urazumi i smiri završio je njenim novim napadom histerije.

 

 

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.