Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Stanija OPLELA po KRISTIJANU: Nije ispao ČOVEK prema meni! (VIDEO)

0 1.081

Stanija je u prethodnom rijalitiju, Farma, u kom je učestvovala, imala čudnu vrstu odnosa sa Kristijanom Golubovićem.

Ona je sinoć opet , svojim cimerkama, govorila o njemu, kako je on nju pratio, ucenjivao i kako mu je na kraju dala pola sume od osvojene prve nagrade na Farmi.

„Ja o tome ne želim javno da pričam. Nije bilo prijatno. To je bio rijaliti posle rijalitija. Da, dala sam mu. Bolje da ne pričam te stvari. Kupila sam svoj mir, platila sam cenu“ , govorila je Stanija.

„Posle podele novca svako je otišao na svoju stranu, to je to! Nismo se videli, nismo se čuli. Ne volim kada ga pljuju u mom društvu. Imam potrebu da ga branim, a ne želim da on gleda kako ga ja branim, jer nije zaslužio to od mene. Njegova žena je uvek mene podržavala. To je već druga priča. Na kraju nije ispao čovek prema meni“ , dodala je Stanija.

„Imao je lika u Pazovi koji je mene pratio po Rumi. Kada su krenule pretnje, tada sam izbacila snimak našeg razgovora. On i ja nismo imali komunikaciju. Nismo više prijatelji, nismo više dobri. On je bio u fazonu da dam pare, ja sam bila u fazonu da neću da mu vratim pare. Volela bih da uđe ovde, da vidim šta će sad da me pljuje. To njenu na čast!“ , izjavila je Dobrojevićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u sledećem videu:

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.