Svet poznatih
Poznati sa poznatima

AKO je SUDITI po spisku UČESNICA leteće PERJE u ZADRZI 2, a EVO i zbog ČEGA!

Svađe će biti neminovne

0 3.246

Kako stvari stoje Željko Mitrović vlasnik RTV Pinka potrudio se da u Zadruzi 2 nikako ne bude dosadno. Ne da neće biti dosadno, već će kako stvari stoje, leteti perje na sve strane.

Naime, pored Naide Gadžo, fitnes instruktorke i bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza u Zadrugu 2 ulazi još jedana njegova bivša i to Ružica Veljković.

Kraljica ???

A post shared by Ruzica Veljkovic (@ruzica_veljkovicc_) on

Ovu informaciju odala je Vesna Rivas koja je javnu poruku Ružici uputila preko društvenih mreža.

„Dragi prijatelji, molim vas ako je neko od vas u kontaktu sa Ružicom Veljković, pozdravite je i poručite da ja ne ulazim u Parove 7, da nisam potpisala ugovor, niti sam sa nekim pričala iz produkcije na temu rijalitija, pa joj recite da ne širi dezinformacije po TV Pinku o mom navodnom ulasku u Parove. Ne ulazim nigde u rijaliti, a podrška ću biti i odlaziti u emisije kao podrška, tamo gde budu bili moj David i Aleks. Recite Ruški da svuda zidovi imaju uši pa i na TV Pinku…“, napisala je Vesna na društvenim mrežama.

Ružica se još nije oglašava, ali ako je tačno da i ona ulazi u Zadrugu u kojoj će biti i Naida, svađe između njih dve biće neminovne na radost gledalaca.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.