Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Filip Reljić je otkrio kakve savete je dobio od svoje sestre pre ulaska u Zadrugu!

0 166

Filip Reljić, mladi tatu umetnik, je pokupio simpatije ženskog dela publike još tokom prve sezone „Zadruge“ kada je dolazio u emisije kao podrška svojoj rođenoj sestri, Pinkovoj zvezdi Sari Reljić. Filip je večeras stigao u karantin i za portal Pink.rs otkrio kako se oseća pred ulazak u „Zadrugu 3“.

– Osećam se super, entuzijastično, jedva čekam da uđem. Nadam se najboljem. Gledao sam da provedem vreme sa porodicom i sa životinjama, da iskoristim vreme koje imam – ispričao je Reljić.

Mi smo primetili da je sa njim došla skoro cela porodica – baba, mama, sestra, brat, ujak, a Reljić je prokomentarisao njihovu podršku, kao i da li ga je Sara posavetovala pred ulazak u rijaliti.

– Cela porodica, idemo! Sara mi je rekla da pokušam da ostanem što pozitivniji, da se pazim zadrugara. Ljudi me poznaju po tome što sam Sarin brat, meni to ne smeta. Kao neko ko pokušava da se promoviše kao tatu umetnik, definitivno ću se bazirati na tu priču i pokušati da izađem iz Sarine senke takoreći – istakao je Filip.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.