Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vikend donosi razdražljivost i nagla zaljubljivanja, specijalno Blizancima!

142

Ovan
Razdražljivi ste i pomalo sebični prema partneru, jer zahtevate više nego inače. Slobodni će imati prilike da se iznenade nekim porukama i pozivima.

Bik
Tokom vikenda će biti vreme za opuštanje uz laganije teme, a sa partnerom ne bi trebalo započinjati ozbiljne priče niti praviti prevelike planove. Slobodne očekuje nepristojna ponuda od strane nekog stranca ili osobe koja ne živi u njihovom gradu.

Blizanci
Dogovor među partnerima može doneti dosta toga bitnog i to po pitanju posla i ulaganja. Slobodni mogu da očekuju navalu sipmatija i pojačanu komunikaciju.

Šta da očekujemo od ljubavnih partnera dok Mars bude u znaku Ovna?Rak
Zauzetim pripadnicima znaka će svakako biti dinamično jer partner menja ponašanje i postavlja neke svoje uslove. Slobodni imaju priliku da se sjajno provedu u mlađem društvu.

Lav
Osetljive teme koje budu otvorene u braku ili vezi mogu izazvati burnu reakciju kod zauzetih pripadnika znaka. Slobodni su ljuti na sebe jer su ponovo razočarani.

Devica
Otvara se tema rada na ljubavnom odnosu, pa će biti dosta pitanja otvoreno. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju poznanstvo posredstvom rođaka.

Vaga
Nalet strasti vas može uvući iznenada u neku kraću vezu koja može biti vrlo intezivna. Od ovog kratkog i neočekivanog ljubavnog dešavanje ne možete očekivati puno sem da uživate u trenutku.

Škorpija
Taj prijateljski poziv neke osobe koja želi samo da popijete piće uopšte se ne odnosi samo na laku zabavu, postoji nešto dublje i vi to osećate. Opremite se strpljenjem i razumevanjem.

Strelac
Budite se ovog vikenda sa velikim idejama i planovima, dok partner ima dosta drugačije mišljenje. Slobodni će biti skloni dramskim ispadima.

Jarac
Napet razgovor među partnerima može izazvati međusobno optuživanje zbog neozbiljnosti i nestabilnost. Slobodni pate za bliskošću, ali ništa ne čine po tom pitanju.Vodolija
Pojedini pripadnici znaka će se opako razočarati u partnere i zbog toga će ozbiljno razmišljati o prekidu odnosa. Slobodni pripadnici znaka su spremni da promene neke stavove i to baš zbog osobe koja im se dopada.

Ribe
Zauzete Ribe bi trebalo da nađu zajednički jezik sa partnerom tako što će jasno predstaviti svoje planove, bez napadanja. Slobodni očekuju pozivi na seks sa osobom iz prošlosti.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.