Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Zašto je BRAK RAJANA GOSLING I EVE MENDEZ toliko tajnovit? (FOTO)

0 193

Eva Mendez i Rajan Gosling su jedan od najtajnovitijih parova Holivuda.
Započeli su zabavljanje 2011.godine i od tada izbegavaju paprace i novinare.
Čak i  kada daju intervuje ostaju vrlo tajnoviti po pitanju njihovog međusobnog odnosa. Par je do sada dobio dve ćerke, Esmeraldu Amadu (4) i Amadu Li (2).

Dok Gosling promoviše svoj novi film o Nilu Armstrongu, Mendezova se bavi lansiranjem  nove modne kolekcije njenog brenda New York and Company.
Nećemo imati prilike da ih vidimo zajedno ni na crvenom tepihu niti na modnoj reviji.

Kako izvori magazina People navode, par se toliko trudi da ostane „ispod radara“ kako bi sačuvao privatnost i lažna nagađanja medija koja mogu da im unište vezu.
Isti izvor je rekao magazinu da se privatno ponašaju kao i svi ostali, svađaju se, podržavaju i podižu decu uz veliku pomoć obe porodice. Takođe, svedoci kažu da im brak uspeva jer daju slobodu i prostor  jedno drugom za stvari i poslove koje vole.

Mendezova je za Harper’s bazaar izjavila kako su deca još uvek jako vezana za nju i da ima malo vremena i prilika kada može da odsustvuje od kuće. Takođe, na pitanje o nekom potencijalno novom filmu glumica je spomenula decu kao uzrok odustva  i želju da se ne bavi balansiranjem između kuće i posla.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.