Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Najskuplje kuće fudbalera (FOTO)

0 4.083

Fudbaleri u najboljim godinama su mladi ljudi koje privlače blistave stvari, poput sportskih automobila, brodova, izlazaka…ali, svi vole luksuzni život i uživaju u skupim stvarima. A ima i onih koji ulažu u kuće.

Pogledajte kako izgleda pet najskupljih domova fudbalera:

1. Dejvid Bekam

Početna vrednost: 47 miliona dolara.

Nakon što se 1999. odine oženio bivšom „spajsicom“ Viktorijom, Bekam je kupio svoj dom u „gregorijanskom stilu“ za 47 miliona dolara. U dvorištu kuće je sve što očekujete da ćete pronaci u domu tog kalibra: prostranu teretanu, moćnu salu za masažu, velike spavaće sobe i mnogo toga drugog.

news.uk.msn.com

2. Samjuel Eto

Početna vrednost: 27 miliona dolara.

Slavni afrički fubaler kupio je kuću za 25 miliona dolara. Ovo je stara vila, a zanimljivo je da je ranije pripadala Lordu Karnavonu, koji je otkrio Tutankamonovu grobnicu 1922. godine.

www.101greatsgoals.com

 

3. Vejn Runi

Početna vrednost: 17,8 miliona dolara

Runi živi u ogromnoj palati u engleskom okrugu Češir. Ova kuća poseduje sportski muzej, veliki zatvoreni bazen, uređenu baštu, prostrano stepenište, đakuzi i kućni bioskop. Ovo ne treba da nas iznenadi, ako znamo da je Runi u jednom momentu bio najskuplji igrač sveta.

wajanjaclub.blogspot.com

4. Tijeri Anri

Početna vrednost 17 miliona dolara.

Tijeri Anri, ikona Arsenala i nekadašnji fudbaler Juventusa, Monaka i Barselone, osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva poseduje kuću u Njujorku, sa „svega“ 520 kvadrata i sa još oko 400 kvadrata vrta.

archive.camdennewjournal.com

 

5. Didije Drogba

Pocčetna cena 14,4 miliona dolara

Ova vila nalazi se u Engleskoj, izgrađena je na parceli od 800 kvadratnih metara. Ima sedam spavaćih soba, osam kupatila, sportski muzej i još nekoliko prostorija za odmor i zabavu.

footyblast.com

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.