Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Slikar Miša Kravcev među velikanima svetske savremene umetnosti (FOTO)

Autor mnogih izložbi, ne miruje ni u doba korona virusa i u saradnji sa SKY TV-om na kome ima svoju autorsku emisiju o savremenom svetskom slikarstvu, organizuje veliku dobrotvornu izložbu

0 491

Profesor  Đorđo Graso ( Giorgio Grasso) stalni je selektor Venecijanskog bijenala i jedan od najuticajnijih likovnih kritičara današnjice.

Autor mnogih izložbi, ne miruje ni u doba korona virusa i u saradnji sa SKY TV-om na kome ima svoju autorsku emisiju o savremenom svetskom slikarstvu, organizuje veliku dobrotvornu izložbu, na kojoj će uglavnom učestvovati sva najveća imena savremenog slikarstva.

Foto: Svetpoznatih.rs

A ono čime zaista možemo da se pohvalimo, jer  ne učestvuju naši umetnici svakoga dana na ovakvim događajima, na ovoj izložbi će među autorima biti i srpski slikar, Miša Mihajlo Kravcev, koji je već stekao zavidnu reputaciju, pogotovo u inostranstvu.
Osim ovoga, Kravcev je predviđen da bude i jedan od onih izabranih slikara koji će biti predstavjeni u prvoj sezoni ove emisije na SKY TV- u, a što se očekuje odmah nakon normalizacije situacije povezane sa pandemijom korona virusa.

Foto: Svetpoznatih.rs
Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.