Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Poznati glumački par na egzotičnom putovanju iz snova! (FOTO)

Pauzu između radnih obaveza poznati bračni par Branka Pujić i Dragan - Gagi Jovanović iskoristio je da otputuje u Afriku, gde uživaju u pravom rajskom ostrvu i nesvakidašnjim avanturama poput istraživanja džungle i kupanja u Indijskom okeanu.

0 129

Pauzu između radnih obaveza poznati bračni par Branka Pujić i Dragan – Gagi Jovanović iskoristio je da otputuje u Afriku, gde uživaju u pravom rajskom ostrvu i nesvakidašnjim avanturama poput istraživanja džungle i kupanja u Indijskom okeanu.

Poznati glumački par objavio fotografiju sa egzotičnog putovanja! (FOTO)

Protekla godina bila je vrlo uzbudljiva za bračni par, pa sem što se Gagi nakon sedmogodišnje pauze vratio filmu, i Branka je radila na novim projektima poput serije “Švindleri”, ali i na novim epizodama “Sinđelića”. Upravo zato glumci su odlučili da se počaste egzotičnim odmorom na početku godine.

View this post on Instagram

❤🤗

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic) on

– Gagi i Branka su odavno planirali da posete Afriku, a Zanzibar je sjajna lokacija za odmor. Iako su u godinama kada ne mogu previše da se upuštaju u avanture, odlučili su da upoznaju kulturu ovog egzotičnog ostrva i napune baterije na rajskim plažama – ističe izvor blizak glumačkom paru, i dodaje:

– Odmor na Zanzibaru košta oko hiljadu evra po osobi, ali Gagi i Branka ne žale novac. Pošto je Gagi doskoro imao problema sa leđima, ova destinacija mu je bila pravi pogodak kako bi plivao i odmarao se na suncu. Takođe, Branka je veliki ljubitelj mora, pa uživa da sedi na plaži, čita knjigu i upija zrake sunca.

Koliko uživaju u Africi, i sama glumica je otkrila na svom instagramu.

– Afrika u mom srcu. Uzbudljivo, nezaboravno – poručila je Branka uz fotografije s egzotične plaže na Zanzibaru, na kojima pozira u društvu Gagija.

Dok poznati glumac vreme provodi odmarajući se na plaži i kupajući se u Indijskom okeanu, glumica koristi svaku priliku da upozna bogatu istoriju i kulturu ovog afričkog ostrva, kao i da porazgovara sa lokalnim stanovništvom. Zajedno uživaju u lokalnoj kuhinji, a večeri uglavnom provode u istraživanju grada.

Uz to Branka i Gagi su još jednom pokazali da i nakon skoro tri decenije braka i dalje uživaju u harmoničnom odnosu. Njihova ljubav služi kao inspiracija za mnoge bračne parove, a Branka je nedavno objasnila i šta je potrebno da bi jedan brak opstao godinama.

– U suštini je sve individualno, zavisno kako ko gleda na stvari. Vremena su ovakva kakva su i nije lako da se izgura bračna veza ili bilo koja veza. Ljudi su preplašeni. Plaše se bliskosti na neki način, a mislim da prave veze uvek opstaju, i u dobru i u zlu. Jer je u osnovi ljubav, a ona uvek pobeđuje – istakla je nedavno za „Blic” glumica, i dodala da je snaga uspeha u toleranciji.

– Sloboda je iznad svega i niko ne sme nikoga da ugrožava u vezi. Partneri treba jedno drugom da budu apsolutno samo vetar u leđa. Važno je da se podržavaju snovi partnera i da postoji jedna iskrena ljubav i želja da nekog usrećiš. Treba da vaš partner bude srećan sa vama, sve ostalo je sebično i nije u redu.

View this post on Instagram

💃🕺❤ #mexico

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic) on

Glumica se pohvalila da je imala priliku da istraži ostrvsku džunglu, kao i da upozna džinovske kornjače, koje su posebna atrakcija ovog ostrva. Takođe, Branka je posetila okolna sela gde se družila sa domorocima i mališanima, ali i probala tropsko voće poput papaje i manga. Koliko se zabavlja na ovom putovanju, svedoči i njen osmeh, koji je neizostavan na svim fotografijama.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.