Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Frontmen Nevernih beba: Vreme Jale i Bube će brzo proći! Takva muzika je opasna za decu!

Milan Đurđević kaže da nije pristalica agresivnog marketinga zarad uspeha

0 147

Sa 32 nastupa u regionu tokom letnjih meseci, grupa Neverne bebe popela se na sam vrh po broju koncerata na koje dolazi po nekoliko hiljada ljudi.
Milan Đurđević, frontmen benda, kaže da njima nije potreban agresivan marketing da bi neko uspeo kao muzičar te da nikada neće pristati na to da zarad uspeh grupa menja kurs.

Muzičar je odgovarajući na pitanje šta misli o munjevitom uspehu i trendu popularnosti Jale i Bube i njima sličnih Đurđević je istakao da se suviše ozbiljno bavi muzikom da bi pratio njihov rad,

„Ja se suviše ozbiljno bavim muzikom da bih pratio tako nešto. Terminološki znam šta se tu dešava, ali s prvim jačim vetrom sve će to da prođe, ne treba čak ni oluja da se desi. Nemam ništa protiv klinaca koji to slušaju, ali vrlo je opasno za decu od 16 godina da dobijaju tako pogrešnu vrstu edukacije. Pre dve godine su ti ljudi bili kao neki tajfun, sad to više nije tako ‘uuu’. Dolaze neki drugi likovi, mlađi, lepši, s kraćim suknjama. Sve dok mogu da skraćuju suknje, imaće priliku da budu u medijima.“, kazao je Đurđević za Kurir.

 

 

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.