Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dugoočekivani roman „Zovi me hrabra“ uskoro pred čitaocima! (FOTO)

Knjiga istine, borbenosti, pravde, žovijalnosti

0 242
Dugogodišnja čuvarka tradicionalnih vrednosti Vojvodine, poznata televizijska kuvarica i novinarka, koja je mnogima obrisala suze sa lica, usrećila stare i nemoćne, pomogla kulturnim institucijama i mnogim drugim organizacijama Subotice i njene okoline, najavljuje novi, dugoočekivani roman!
Roman istine, borbenosti, pravde, žovijalnosti. Iako nije sigurna hoće li sve stati u njemu, kako je izjavila, potrudiće se da svojom životnom pričom pouči čitaoce hrabrosti, posebno žene, jer se dugo bavila borbom za ravnopravnost i zaposlenje.
Iz tih razloga, roman će biti naslovljen “ Zovi me hrabra“ a s obzirom na to da naslov prepričava istinu, sigurni smo u njegovu težinu.
Karijera Ankice Utornik Orčić je bogata mnogim priznanjima iz različitih oblasti, koja potvrđuju njenu svestranost i umeće, dar od Boga dat. Humanost. Tako je nedavno za hrabrost, humanost i širenje kulture severne Srbije i to odlukom stručnog žirija koji su sačinjavali predstavnici televizijskih i radijskih redakcija, priznati producenti i menadžeri, predstavnici diskografskih kuća, urednici štampanih medija i internet portala dodelili u centru Sava specijalnu nagradu u vidu “ zlatnog dečka“.
Iza toga je usledila „Dama godine“ kojom je još jednom potvrdila prethodne uspehe ostvarene na Balkanu, a ne treba izostaviti i desetine zlatnih medalja i statua, koje je dobijala prethodnih decenija.
foto:Svetpoznatih.rs
‘ Ovih dana neumorno radim na stvaranju novog romana. Da je lako, nije! Želim da složim životnu priču hronološkim sledom zbivanja, da uvrstim sve lepo i sve ono manje lepo, gorko i slatko, uspešno i neuspešno, radosno i tužno. Uvek sam se trudila da budem svoja, jedinstvena, specifična, da bih kasnija shvatila da sam i, borbena! Taj moj duh borbenog stava i istine mi je otvorio mnoga vrata, zbog čega sam zahvalna – pobedi. Pobeda je poštovanje, ljubav, strpljenje, spasenje! Romane pišu zreli i iskusni ljudi. Zahvaljujući jednoj mojoj bliskoj prijateljici i kumi, odlučila sam da ostavim trag deci i budućim generacijama. “ izjavila je vidno raspoložena Ankica U. Orčić za portal Svetpoznatih.rs
Inače, pomenuta umetnica je pre par meseci zvanično ušla u enciklopediju znamenitih građana, odnosno, najpoznatijih snaja Vojvodine, Đale. 
Na 17-oj Humanitarnoj koloniji “Život je Umetnost” je bila takođe sponzor jer poštuje tuđ, nesebičan rad i entuzijazam i snagu koju ispoljava predsednica Udruženja MS.
Šuška se da priprema recepte za elektronska izdanja, želja joj je da okupi sve domaćice na jednom mestu!
Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.