Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Neće da RIZIKUJE! Stanija se pred ulazak u Zadrugu odlučila na DRASTIČAN potez!

Rešena da se zaštiti od Kristijana

185

Starleta Stanija Dobrojević je, otkako joj je bivši prijatelj Kristijan Golubović javno zapretio smrću, ozbiljno zabrinuta za svoju bezbednost, te je zbog toga rešila da u „Zadrugu 4“ uđe sa obezbeđenjem koje će čuvati samo nju.

Naime, starleta uskoro planira da se useli u Belu kuću, a sa sobom će povesti i svoje lično obezbeđenje, piše „Alo!“.

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJNOSTI: Stanija se osigurala u slučaju da je Kristijan udari u rijaliti programu (FOTO)

Kako je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.

– Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana – priča izvor i dodaje:

– Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

Obratila se državi! Stanija podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana! (FOTO)

– Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju – kaže izvor na kraju.

Inače, Golubović rizikuje da izgubi ceo honorar od rijalitija, ukoliko bude udario Staniju. Naime, Dobrojevićeva se pred početak „Zadruge“ obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana. Golubović je tada morao da potpiše ugovor kojem je, između ostalog stajalo, da će izgubiti 150.000 evra ukoliko bude udario Staniju.

Izvor Blic Alo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.