Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mnogi horoskopski znakovi prolaze kroz najteži period godine u narednoj nedelji

261

Ovan
Uzdrmano vam je samopouzdanje, ali ste rešeni ovaj put da idete napred. Želite promene i one se lagano obistinjuju. Na poslu je popričično napeto, specijalno početkom nedelje. Okrenite se kreativnim rešenjima i ne marite mnogo za formu jer se previše opterećujete formalnostima. Veze i odnosi su stabilniji, počinje malo veselija i manje napeta faza.

Više odmarajte.

Bik
Partner postaje otvoreniji i nežniji, a vas to zbunjuje. Sredinom nedelje izađite na romantični sastanak. Na poslu vodite bitne razgovore o vašem unapređenju, ali ono nikako da postane zvanično. Novac vam fali non stop, ali strpite se, uskoro se situiacija smiruje. Pripazite na ishranu.

Blizanci
Euforija zbog posla ne jenjava, a sve je pod uticajem pozitivnih vibracija. Potrebno je da budete objektivni i čvrsto na zemlji po pitanju odabira saradnika. Zauzeti Blizanci su spremni na kompromise, iako su svađe skoro svakodnevne. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da upoznaju nekog novog. Zdravlje je rovito i skloni ste raznim infekcijama.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godineRak
Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog

usporenosti posao trpi.

Lav
Pokušali ste da napravite neki red i da imate kontinuitet na poslu, ali će vam to poći za rukom tek od ove nedelje. Pripazite se unutrašnje kritike zbog koje se lako povlačite u sebe i izbegavate suočavanja. Zauzeti mogu da budu na meti kritike od strane partnera, ali ne bez razloga. Poslušajte šta ima da kaže. Slobodni će od kraja nedelje imati povoljniju atmosferu zbog koje mogu doći u kontakt sa veoma interesantnim osobama.

Finansije se popravljaju. Prekinite da bežite od disciplinovanja na dnevnoj nivou.

Devica
Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, specijalno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanjena poslu, ali nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Na polju zdravlja bi trebalo obratiti pažnju na krvnu sliku. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definitivno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Vaga
S jedne strane ste pozitivni i smatrate da će se sve rešiti, a sa druge strane strepite. Na poslu vam se čini da bi trebalo da se sklonite na kratko, i to trebalo bi to da učinite. Partnerski odnosi variraju, od teške opsesije do poprilične distance. Dosta je uobičajeno je sve, samo morate da postavite jasnije granice. Ne brinite za finansije, samo pripazite na pravilnu ishranu.

Škorpija
Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Potrebno vam je više odmora jer se suviše forisrate. Partnerski odnosi vam unose nemir, i pomalo zadovoljstva, pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe prevelike i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

Strelac
Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti posao trpi.

Jarac
Mnogim pripadnicima ovog znaka nije prijao ovaj prethodni period, ali već od sredine nedelje situacija ide na bolje. Zategnuti odnosi na poslu malo popuštaju i realizacija nekih planova je sada moguća. Zauzeti pripadnici znaka će konačno ili staviti tačku na

neki odnos ili će promeniti stav i pristup. Slobodne očekuje neko obnavljanje kontakta iz prošlosti. Finansije su još uvek klimave, dugovi su još tu, a novac može da pristignbe od nekog rođaka.

Vodolija
Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite pažnju na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.

Napetost je uzrokovana brigom u vezi sa poslom i novcem.

Ribe
Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.