Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi danas postavljaju uslove ljubavnim partnerima, a Device preteruju

144

Ovan
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Bik
Dobićete šansu da se izborite za neko mesto u okviru posla. Ovo će vam osnažiti samopouzdanje pa ćete imati priliku da pokažete šta još znate i umete.

Blizanci
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Rak
Neko vam testira strpljenje i razumevanje pa ste na ivici da se posvađate. Odložite sve naporne i strestne aktivnosti za neko drugo vreme.


Lav
Potrebno je da definišete šta vam je bitnije, posao ili ljubav. Kriza koja ne jenjava će se odraziti na jedno ili drugo polje.

Devica
U fokusu  su vam  posao i planovi o zaradi. Skloni ste preterivanju u maštarijama, pa bi bilo dobro da povučete crtu dok se neke stvari ne realizuju.

Vaga
Danas je potrebno da budete oprezni u komunikaciji, specijalno onoj koja se tiče posla. Pažljivije organizujte sve i ne žurite nikuda.

Škorpija
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Strelac
Šta god da radite ili planirate potrudite se da bude u realnim granicama. Neke situacije u vezi sa ljubavnim odnosima mogu da vas povuku da obećavate i više nego što bi trebalo.

Jarac
Osećate se izazvano u odnosu na osobu koja vam predstavlja autoritet. Nije momenat da se borite kao na bojnom polju već da zadržite pribranost.

Vodolija
Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni kako bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspketima života, sem posla.

Ribe
Radite na samokontroli i konstruktivnom planiranju. Smanjite trošenje novca na nepotrebne kupovine.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.