Svet poznatih
Poznati sa poznatima

BRAVO! Jelena Đoković snimkom sa ćerkom ODUŠEVILA pratioce (VIDEO)

Mama i ćerka su dobile brojne pohvale i čestitke

111

Jelena Đoković, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, na svom profilu na Instagramu podelila je snimak na kome se vidi kako ćerku Taru uči engleski jezik.

Zbog načina na koji to radi, dobila je brojne pohvale pratilaca!

“Uživamo da gledamo slike, pa smo radoznali da razumemo i reči, pa uz put malo i promenimo jezik. Nama tako prija i tako provedemo kvalitetno vreme”, počela je ona.

“Svako dete je drugačije i posebno, pa verujem da i vi imate neke svoje načine da uvedete vaše dete u svet knjiga. Jel imate neke omiljene knjige? Dok su deca mala, kao sunđeri upijaju nova znanja. Mnogo im je lakše da tada nauče jezike i jedan od načina može biti da im se čitaju priče. Da li čitate deci?”, upitala je Jelena svoje pratioce.

View this post on Instagram

First, we just enjoy the lovely illustrations in these books 📖, and then we get more curious about what it says in the books, and then we switch languages. It works for us. Every child is special, every child is different. Love for reading is what matters here… and mommy & daughter quality time 🙏👩‍👧. Uživamo da gledamo slike, pa smo radoznali da razumemo i reči, pa uz put malo i promenimo jezik. Nama tako prija i tako provedemo kvalitetno vreme. Svako dete je drugačije i posebno, pa verujem da i vi imate neke svoje načine da uvedete vaše dete u svet knjiga. Jel imate neke omiljene knjige? 🙏 #repost @novakfoundation Dok su deca mala, kao sundjeri upijaju nova znanja. 🧽 Mnogo im je lakše da tada nauče jezike i jedan od načina može biti da im se čitaju priče. 📖 Da li čitate deci? Preporučite svoje omiljene knjige za decu u komentarima 📚🤗⬇️ @jelenadjokovicndf i Tara čitaju Mum Bug’s Bag 👩‍👧📖 😍 When children are small, they can learn new languages a lot faster. One of the ways to foster learning is to read stories together. Recommend your favourite children books in comments 👇🏼 @jelenadjokovicndf and Tara are reading Mum Bug’s Bag 👩‍👧📖😍

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

A onda je usledila lavina pozitivnih komentara roditelja koji su podržali Jeleninu metodu učenja stranog jezika, a i mama i ćerka su dobile brojne pohvale i čestitke!

„Bravo mama“, „Bravo Tara“, pisalo je u komentarima ispod video-snimka.

Izvor B92

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.