Svet poznatih
Poznati sa poznatima

OPEKLA SE! Popularna glumica priznala: Bila sam gluva i slepa od ljubavi! (FOTO)

“Kada se spomene zaljubljivanje…”

99

Naša popularna glumica Ivana Dudić širokoj javnosti je poznata po ulogama u serijama „Urgentni centar“, „Istine i laži“, „Ubice moga oca“ i druge.

Ona je veoma posvećana karijeri, a kako kaže, za sada još uvek ne razmišlja o udaji i o stvaranju porodice, jer će se to jednostavno desiti, prenosi Nova.rs.

Na pitanje kakav odnos ima prema starenju i nametnutim oblicima ponašanja okruženja, po kojima bi žena do 25. godine trebalo da završi fakultet, do 30. da se uda i rodi dete, ona odgovara:

“Što se tiče samih godina, moram da priznam da nemam nikakav odnos prema njima. Malo mi je, doduše, strašna ta brojka ‘tri’ koja će od sledeće godine, pa narednih devet stajati na rođendanskoj torti, ali šta sad – kako svi, tako i ja. Nikada nisam robovala nametnutim kalupima i oblicima ponašanja iz razloga što se u našoj kući nikada nije živelo po principu šta će okruženje da kaže. Uostalom, brat i ja smo se sa roditeljima odavno dogovorili da nas puste da sami krojimo svoje živote, te od njih s te strane nemamo pritisak. On se na primer oženio i postao otac dosta kasno, tek sa 38. Kada se kod mene budu stvorile prilike za tako nešto, prihvatiću to sa puno radosti”, kaže Ivana.

Ona je otkrila i da se opekla u ljubavi, zbog čega je sada dosta opreznija.

“Kada se spomene zaljubljivanje, kod mene se pojačano budi jedino razum. Svojevremeno sam umela da budem i gluva i slepa od ljubavi, opekla sam se i odlučila da to više ne dozvolim da mi se dogodi. U stanju sam nedeljama da promišljam pre nego što nekoga pustim u srce. Znam da se to mnogim muškarcima neće dopasti, ali tako je. Daleko od toga da sitničarim i tražim mane gde ih nema, jednostavno puštam da me razum usmeri tamo gde postoje nedoumice”, rekla je glumica za magazin “Story”.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.