Svet poznatih
Poznati sa poznatima

KAO U BAJCI! Zavirite u novi superluksuzni dom princa Harija i Megan Markl (FOTO)

143

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su, nakon što su živeli u iznajmljenim vilama od napuštanja kraljevske porodice, konačno pronašli mesto gde će se skućiti. Cena — „samo“ 14,6 miliona dolara!

Po povlačenju s funkcija „viših“ članova britanske kraljevske porodice, Megan Markl i princ Hari živeli su u iznajmljenim kućama ili bili gosti bliskih prijatelja u Kanadi i u Americi, a sada su pronašli mesto gde će definitivno sviti porodično gnezdo.

Par je, kako tvrde strani mediji, kupio kuću u Montesitu, u Kaliforniji, i to velelepnu vilu građenu u stilu palate, na imanju koje se prostire na više od dve stotine ari! U njihovom novom komšiluku žive najveće zvezde današnjice poput Opre Vinfri, Elen Dedženeres, Džordža Lukasa i Roba Loua, a navodno su Saseksovi finansijski prošli odlično — ova kuća je prošli put prodata za 29 miliona dolara, a oni su je sada kupili za 14.650.000.

Američki portali javljaju da ova prelepa vila ima devet spavaćih soba i 16 kupatila, a tu su i veliki bazen, bioskop, teretana, spa centar, biblioteka, kancelarija, ogroman vinski podrum, tzv. state of art kuhinja, opremljena kao restoranska, soba za igru i zabavu, teniski teren, garaža za pet automobila, ogromno igralište… Položaj njihovog novog doma je izvanredan, s obzirom na to da se pruža veličanstven pogled na okean i planine.

Najvažnije od svega je to što se imanje nalazi u kraju u kojem je paparacima pristup zabranjen, pa će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa sinom Arčijem moći da uživaju u privatnosti.

Uživajte u fotografijama.

izvor: Glossy

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.