Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Bilo je GROZNO!” Dejan Milićević se oglasio iz bolničke postelje: “JEDVA sam OSTAO ŽIV!”

Korona i upala oba plućna krila, a pre toga moždani udar i operacije

62

Dejan Milićević, naš poznati fotograf, već nedeljama se bori sa koronavirusom, a kako sam kaže život mu je visio o koncu.

– Već dve nedelje sam u bolnici. Jedva sam ostao živ. Korona i upala oba plućna krila. Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim… Može svakome da se desi – počeo je on.

– Samo optimizam. Apel da se ljudi ne zavaravaju noćnim izlascima i ludovanjima po splavovima, jer je virus svugde. Ja sam ga zakačio od drugarice koja me je izljubila posle dugog neviđanja (klasična srpska posla), a nije imala pojma da ima simptome, objasnio je Milićević.

– Bilo je grozno, dve nedelje temperature i kiseonika, ali zahvaljujući stručnim doktorima i medicinskim sestrama moj život je spašen. Tek sada predstoji oporavak i dovođenje u red. Nigde bez maske i više nema našeg srpskog pozdravljanja i cmakanja – dodao je on za „Pink“ portal.

Inače, Dejan je 2018. godine preživeo moždani udar, a tri godine pre toga je završio u bolnici kada je morao da operiše prostatu i tada je svima koji boluju davao vetar u leđa i korisne savete.

On je odlučio i da smanji želudac kako bi izgubio neželjene kilograme.

Dejan Milićević potrošio bogatstvo na bezuspešne dijete! (FOTO)

Izvor Blic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.