Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Trpi jake bolove! Darko Lazić opet mora na operaciju, verenica i roditelji STREPE!

Ponovo će ići pod totalnu anesteziju

0 81

Pevač Darko Lazić, iako je smršao čak 50 kilograma, i dalje ima zdravstvenih problema sa nogom i moraće na još jednu operaciju.

Kako se saznaje, pevač zbog toga nije zabrinut, ali njegova verenica Marina Gagić, kao i roditelji, strepe kako će se sve završiti.

Oni se posebno plaše što će opet ići pod totalnu anesteziju.

– Od kada je smanjio želudac i smršao preko 50 kilograma, Darko je drugi čovek. Ima volje i za poslom i za životom. Više skoro i ne pije, redovno trenira i zdravo se hrani – kaže izvor i dodaje:

– Međutim, iako je smanjio kilažu, on i dalje teško hoda i ima bolove kada se oslanja na nogu koja mu je od nesreće pravila probleme zbog povređenog kuka. On ide redovno na terapije i preglede, a lekari su mu predložili da odradi još jednu operaciju, sa čim se on slaže. Marina i njegovi najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Pošto su mu bolovi jaki i učestali, Lazić želi što pre da ih se reši, pa razmišlja pozitivno i uverava najmilije da će sve proći kako treba i da će mu ta intervencija poboljšati celokupno zdravlje.

View this post on Instagram

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

– Dare je veliki optimista. Jedva čeka da se ta operacija završi i da, taman kada mali Aleksej prohoda, izađe sa njim na livadu u Brestaču i da zajedno igraju fudbal. Siguran je da je vreme poroka iza njega, sluša savete lekara i sprema se za još jednu intervenciju, siguran da će nakon nje čvrsto stajati na svojim nogama, navodi se dalje.

– Smiruje i majku i Marinu i obe ih uverava da nema razloga za brigu jer je svoje zdravlje poverio najboljim lekarima u zemlji, a nakon operacije planira da ide na fizikalne terapije sve dok ne bude sasvim izvesno da je potpuno izlečen – završava izvor.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.