Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pale OŠTRE reči! Saša Popović i Bosanac u klinču: „Ti si jedan matori jarac!“

Rasprava usred finala "Zvezda Granda"

0 48

Na samom početku finalne epizode „Zvezda Granda“ Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac ušli su u raspravu.

Naime, dok je kompozitor komentarisao prve dve takmičarke, muzičar mu je poručio da je „matori jarac“, na šta nema ko se nije nasmejao, pa i njih dvojica.

„…Najteže je svirati harmoniku kao Popović kad svira… To je najteže da ne pogrešiš u tajmingu! Ja se tome divim, ozbiljno, Sale. Ti i ja zajedno sviramo, to je strahota Božija!“ rekao je Bosanac, na šta je Popović samo klimnuo glavom nekoliko puta.

„Ti si jedan matori jarac! Koji gledaš sada ovu poslednju emisiju u junu mesecu i sad, tu si našao sve da nas…“, pričao mu je on.

View this post on Instagram

VAŽNO SAOPŠTENJE ❗️❗️ Press služba: Saša Popović na čelu “Grand produkcije” i “Zvezda Granda” do kraja života! Oštro demantujemo navode jednog lista, koji je danas na svojim stranama objavio kako Saša Popović od 1. jula neće biti na funkciji direktora “Grand produkcije”, te se neće naći u glavnokomandujućoj ulozi kada je reč o “Zvezdama Granda”. Reč je o neistinitim informacijama i namenski zlonamernom tekstu, koji ima cilj da unesene nemir među kandidate koji će od jeseni nastaviti učešće u najpopularnijem i najgledanijem takmičenju u zemlji. Shodno tome, naglašavamo da će direktor Saša Popović biti na čelu “Grand produkcije”, kao i “Zvezda Granda” do kraja života! #zvezdegranda #grandproduction #sasapopovic

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

„Hvala bar da sam jarac, al’ što sam mator nije važno!“ nasmejao se Bosanac.

„…Hteo si da obezvrediš tu pesmu?“ upitao ga je malo oštrije.

„Ne! Hteo sam da kažem gde svi padaju…“, nastavili su tada s komentarisanjem, kao da se ništa nije dogodilo.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.