Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Našao se u čudu! Lepa Brena isterala Sašu Popovića iz svoje kuće!

Nije mu bilo svejedno, ali se okrenuo i otišao

0 190

Pevačica Lepa Brena je smanjila socijalne interakcije sa prijateljima zbog novonastale situacije povodom porasta zaraženih od koronavirusa.

Kako se navodi, ona je isterala Sašu Popovića iz kuće što je on shvatio kao šalu, međutim kada je shvatio da je Brena ozbiljna, on je napustio njen dom.

Povezani članci

“Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode”, kaže izvor.

“Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu videti tek nakon dve nedelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan”, navodi se dalje.

“Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od korona virusa”, ispričao je isti izvor.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.