Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za jul 2020. godine

0 384

Jul mesec počinje sa velikim planetarnim promenama.

Prvo nas očekuje Mars u Ovnu, koji je poslednjeg vikenda juna promenio znak i podigao energiju na jedna viši nivo. Mars je ratnik i u Ovnu se najbolje oseća. Narednih šest meseci biće u ovom znaku, jer će na jesen započeti retro hod koji će trajati da meseca.
Venera je krenula direktno poslednje nedelje juna i sada se solobodila konfuzije i inertnosti, pa će stanje u emotivnim vezama biti stabilnije. Sredinom meseca opet će se sresti sa Neptunom , ali ovaj put će imati iskustvo pa će partneri malo racionalnije prosuđivati.

Nova nedelja donosi nove izazove i prepreke za mnoge horoskopske znakove

U jul smo ušli sa retro Merkurom u Raku koji će trajati do 12. jula. Retro Merkur je probudio neke stare emocije, podigao je prašinu sa nekih uspomena i sada smo u prilici da iste ostavimo tamo gde im je mesto- u prošlosti. Ovaj retro Merkur će kristalisati porodične odnose, ulaganja u kuću i naplatiće zaostale dugove. Moguća su kašnjenja i zaostaci, kad je novac u pitanju, a kvarovi i popravke će biti prisutne bar do sredine meseca.

Od prvog dana jula nas očekuje povratak Saturna u znak Jarca. Ovo je poslednji njegov test pre nego što se vrati u znak Vodolije u decembru. Sve ono što je ostalo nezavršeno ili nedorečeno iz perioda do meseca marta, sada će proći kroz finalni test. Saturn će se pridružiti Jupiteru i Plutonu na kraju Jarca i time nas naterati da poštujemo, ne tako laka, pravila. Ovaj trojac će sredinom jula napasti Sunce u Raku i toće doneti gubitke poslova, finansijske probleme i sukobe sa autoritetima. Biće nam nametnuta pravila koja nam se neće dopasti.

Specijalno opasni datumi su sedmi i osmi jul, kada se Merkur i Mars nalaze u izazovnom apsketu koji izaziva naglost, ishitrene odluke i moguća povređivanja. Ova dva dana je prioritetno da postavimo jake granice naspram dugih.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.