Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Idem do kraja, do pobede!” Miki Đuričić rešio da se promeni: “Gori ne mogu biti!”

Izneo svoj plan za “Zadrugu 4”

0 63

Najpoznatiji pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, ponovo će biti deo popularnog TV formata, a kako otkriva, ovog puta planira da izbegne incidente i drame pred kamerama.

Kako kaže, pokazaće svoje drugo lice, pa se nada i glavnoj nagradi.

Nakon nasilja koje je izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, kućnog pritvora i nanogice, očigledno je odlučio da okrene novi list i promeni život. Kako je za magazin „Blic Super TV“ otkrio, pred kamere “Zadruge 4” će stati kao novi čovek, veseo i raspoložen, poput onog koji je bio na početku rijaliti karijere.

– Planiram da ostavim lep utisak i da budem onaj Miki koji sam bio ranije, u prvim rijalitijima, veseo, pun šale. Da budem Miki koji se ne nervira i ne pravi incidente. Hoću da se zezam sa ljudima i da se smejem – kaže pčelar iz Kupinova, i otkriva da se nada da će ponovo osvojiti srce publike i imati dobar plasman.

– Ovog puta hoću da idem do kraja, do pobede. Možda budem pobednik, ko zna.

Đuričić tvrdi kako se u “Zadruzi” prijatelji ne mogu birati, te planira sa svima da ima korektan odnos.

– Sa svima ću pričati otvoreno i iskreno, tamo baš i ne može da se bira društvo. Svi smo zajedno, nemam nameru da se svađam, sa kim mogu biću dobro, sa kim ne mogu nikom ništa, šta je tu je.

Iz prethodne sezone rijalitija ovaj takmičar je diskvalifikovan zbog nasilja prema bivšim partnerkama Suzani Perović i Nadeždi Biljić, a kako i sam tvrdi, gore ponašanje nije mogao da ima. Tvrdi da sada može ići samo nabolje i da se kaje zbog svakog incidenta koji je imao pred kamerama, kao i da ga porodica i najmiliji podržavaju u odluci da uđe u Imaginarijum.

– Porodica, pa šta će da mi kažu… Znaju da ulazim ponovo. Toliko gluposti sam napravio do sada, da gori ne mogu biti, mogu samo da budem bolji – priča Miki dok objašnjava da mu je krivo zbog agresivnosti koju je pokazao.

– Iskreno se kajem zbog svega što se desilo, naravno da se kajem i da mi je krivo.

Nadežda Biljić je nakon napuštanja rijalitija postala majka, a Miki joj je nakon svega uputio iskrene čestitke.

– Čestitam Nadeždi i Tomi, drago mi je zbog njih, želim im svu sreću i da je beba živa i zdrava – zaključio je Đuričić.

View this post on Instagram

Danas na meniju gulaš od srne i divlje svinje….

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

Miki Đuričić će u avgustu dobiti dete. On je za Pink.rs istakao da će biti otac devojčice, a kako oni navode, Đuričićeva naslednica će se zvati Dunja.

– Jeste tačno, ali neću o tome ništa dalje da pričam. Da, tačno je! Ta devojka nije poznata javnosti, ona je ozbiljna devojka i ne zanima je to da se provlači po medijima. Ako ja već pravim budalu od sebe po medijima i žutoj štampi, ona ne mora. Eto, to je dovoljno, postaću otac – rekao je Miki.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.