Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Završena priča?! Janjuš URLAO na Maju: Neće mene niko razvoditi! (VIDEO)

“Ja ovde totalno poludim!”, pravdao se Janjušević

0 105

Marko Janjušević Janjuš ustao je tokom emisije “Pretres nedelje“ kako bi se obratio Maji Marinković, govoreći da on neće ići kod nje da živi i da svoj život zamišlja samo pored supruge Ene i ćerke Krune.

Ja neću govoriti o tome, kada budem otišao kući, kada budem imao razgovor, sve ću objasniti, kako sam ovde sve doživeo, napravio sam grešku, to znam i neću nikada živeti kod nekog drugog! Ja znam, ja ovde totalno poludim! Meni se napolju to ne dešava, to je ovde zatvoren prostor! Napravili smo grešku, ona je mene tu mazila! Majo ovo je završena priča! Ne želim da neko spominje moju ženu ili dete, neću ostaviti nikoga! – urlao je Janjuš.

Pa sad laže, uopšte nije tako pričao, kada je pričao kako provodi život napolju, rekao je da provodi vreme sa Krunom, ženu nikada nije spomenuo, da izlazi jednom mesečno, ja kažem šta je meni pričao. Rekao je da jedva čeka da izađemo napolje! Ma o čemu priča čovek? – dodala je Maja.

Sad je više ne volim, od sinoć ne. Zamolio sam je, Majo neću, nikada ne bih mogao, ljubav neka, da živim sa nekim, samo neće mene niko neće razvoditi, mogu samo ja da se razvedem! Ja za njom nisam trčao i ne može me niko ubeđivati u to da sam pravio ljubomorne scene – dodao je Janjušević.

Da se nije otkrilo, da li bi bili i dalje u vezi? – upitao je voditelj.

Da je normalna… Meni niko ne može reći da sam ja bio u vezi! – pravdao se Janjušević.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.