Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jako se RAZLJUTILA: Otkriven pravi razlog svađe Severine i Igora Kojića

Odbila bilo kakav razgovor na tu temu

0 123

Već neko vreme brak Severine i Igora Kojića je pod lupom medija i u Hrvatskoj i u Srbiji, a njihov odnos na društvenim mrežama samo dodatno podstiče na spekulacije.

Tako su Severina i Igor još juče ujutro “raskrstili odnos” na Instagramu, što su tabloidi okarakterisali kao konačni prekid, ali već do popodne su ponovo jedno drugo zapratili, prenosi Nova.rs.

Da li je ovo stvarno KRAJ?! Severina i Igor se OTPRATILI na Instagramu!

Usred svega toga Severina se juče pojavila na još jednom sudskom ročištu, ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podneo Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznela Severina, piše hrvatski portal “Jutarnji.hr”.

Iako je Severina na svom Instagram profilu uklonila suprugovo prezime, u jučerašnjem sudskom zapisniku Severini i dalje stoji prezime Kojić.

Ovo je inače 58. postupak koji protiv Severine, njene porodice i saradnika vodi njen bivši partner Milan Popović. Upravo stoga je, kako piše “Jutarnji”, narušen odnos splitske pevačice i Igora Kojića, jer Severinu je navodno jako razljutila Igorova objava bez dogovora s njom jedne stare karikature iz srpskih medija koju je objavio kako bi utišao glasine o njihovom razvodu.

Na slici je, naime, uz sebe i Severinu ubacio i fotomontažu Milana Popovića, što je, kako piše “Jutarnji”, nju ozbiljno zabrinulo, jer dok je u silnim postupcima s Popovićem ne želi da mu daje apsolutno nijedan novi povod za tužbu.

S obzirom na to da je trenutno u potpunosti posvećena borbi za sina, Severinu je Igorova karikatura naljutila. I dok je nakon presude kojom je starateljstvo o zajedničkom sinu bilo dodeljeno Milanu Popoviću, na razgovoru za “Jutarnji” 29. novembra u advokatskoj kancelariji bio je prisutan i Kojić, u već dva slučaja gde se Severina susreće s policijskim inspektorima i sudijama njega nije bilo.

Sve se to događalo i u doba epidemije, pa se Severina u Zagreb nakon mera samoizolacije vratila 16. aprila bez Igora, gde ju je ubrzo po povratku dočekala prekršajna prijava za pretnju direktorki Osnovne škole “Matija Gubec”, zbog čega je 15. maja provela gotovo dva sata u VII policijskoj stanici na Trešnjevci.

View this post on Instagram

✨✨✨

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina je juče odbila bilo kakav razgovor na temu o svom braku s Igorom Kojićem. Pevačici je trenutno najvažnije da sudska ročišta odradi maksimalno koncentrisano i predano, a tek kad se završi bitka za starateljstvo nad sinom rešavaće, kako piše “Jutarnji”, svoje razmirice s Igorom.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.