Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marija Šerifović vrlo direktno: Jelena Karleuša je “asocijalno đubre”! (VIDEO)

Godinama se nagađa da li su njihove pošalice nameštene

0 165

Da li su pošalice Jelene Karleuše i Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“ nameštene i da li njih dve u dogovoru „samo“ prave šou zanimljivijim ili u njihovim šalama ima i istine – pitanja su o kojima se godinama nagađa.

Ekipa portala Nova.rs uverila se da pevačice prvenstveno jedna drugu poštuju, ali i da su situacije na snimanju zaista spontane.

One su u zajedničkom intervjuu otkrile da su presrećne što se ponovo druže u studiju na Košutnjaku nakon ukidanja vanrednog stanja koje je u Srbiji bilo uvedeno usled koronavirusa, a zbog smeha jedva su uspele da se skoncentrišu na odgovore.

Marija je u jednom trenutku pročitala Karleušinu poruku koju je nedavno dobila od nje, dok se Jelena požalila da s njom niko neće da se druži.

Na pitanje da li su nedostajale jedna drugoj i koliko puta nedeljno su se čule, Karleuša je odgovorila: “Za tri meseca smo se čule tri-četiri puta”, pa pojasnila:

“Ali to je moj rekord komunikacije i interakcije sa bilo kojom osobom.”

“Pošto je ona asocijalno đubre”, rekla je na to Marija.

“Pa nisam baš asocijalna, autistična se to kaže”, dodala je Jelena Karleuša, na šta je Marija Šerifović odgovorila: “Može i tako”, piše Nova.rs.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.