Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pogrešni potezi u narednim danima su mogući za ove horoskopske znakove

0 101

Mars i Neptun u Ribama stvaraju probleme u vidu preterane idealizacije i bega od rešavanja problema. Ovoj kombinaciji je potrebno vreme i strpljivost koja trenutno niej na ceni.
Ova konjukcija dve planete donosi i pad energije, opijanje, potrebu za tabletama za bol i spavanje, slabu koncentraciju i slabu volju.

Ovan
Ova kombinacija planeta donosi nizak prag tolerancije i potrebu za skrivanjem. Vrlo verovatno sve počinje sa lošim snom, dnevnim umorom i prenaglim zakljucima. Neki Ovnovi će biti uvučeni u neke tajne odnose koji nemaju realnu osnovu, a u tome svemu će imati neka iluzorna nadanja. Bilo bi dobro ne ulaziti u veze tokom ovih nekoliko dana. Oni koji su već u vezama ili brakovima neka se sudrže od bilo kakvih odluka.
Aspekt je idealan za umetničke hobije.

Kako koji horoskopski znak reaguje na stres i odbijanje?

Blizanac
Mnogi pripadnici ovog znaka trenutno žele da promene svoj status ili se pitaju koji je zapravo definitivno njihov status. Oni koji su tek ušli u neki odnos ne znaju na čemu su, a sanjarenje koje prevazilazi ono realno sada dostiže maksimum. Opasnost vreba od strane nedefinisanih odnosa i osoba koje šire sumnju oko sebe čudnim ponašanjem.
Period je idealan za brigu o sebi i sopstvenim potrebama.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.