Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Članice “Hurricane” otkrile zašto je teško raditi s Jelenom Karleušom (VIDEO, FOTO)

Nastupale zajedno na online koncertu

0 110

Devojke iz grupe „Hurricane“, ovogodišnje nesuđene predstavnice Srbije na Evroviziji, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, nastupale su zajedno sa Karleušom na njenom online koncertu koji je strimovan u nedelju u 21 čas na YOUBOX aplikaciji.

Hurricane su, govoreći o zajedničkom nastupu sa pevačicom, za Nova.rs izjavile da im je bila čast i zadovoljstvo što su sa Karleušom delile binu, a potom su dodale i da im je ona dala mnogo saveta kada je u pitanju scenski nastup.

“Mi, prvenstveno, moramo da kažemo da smo presrećne, da nam je bila čast i zadovoljstvo što je Jelena Karleuša baš nas pozvala da budemo njene gošće na ovakvom spektakularnom performansu. Ona je još jednom pokazala da je profesionalac i šta znači biti kompletan muzički izvođač i performer”, izjavile su one i dodale:

“Sa Jelenom je zaista bilo lako raditi jer kod nje sve savršeno funkcioniše, a u isto vreme i teško jer smo imale odgovornost da sve ispadne baš onako kako je zamišljeno. Nismo imale puno proba, ali energije su nam se poklopile potpuno. Dala nam je generalno dosta saveta koji nam puno znače, tako da želimo da joj se zahvalimo ovom prilikom zaista na svemu.”

Karleuša je zajedno sa devojkama iz grupe “Hurricane” nastupila uz njihovu pobedničku Beovizijsku pesmu “Hasta La Vista”, a potom su zajedno pevale i “Baš je dobro biti ja”.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.