Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vest koja će mnoge RASTUŽITI! Stefan Živojinović se povlači sa estrade! (FOTO)

0 123

Stefan Živojinović je, navodi se, doneo odluku da se povuče sa estradnog neba i da se prepusti nekim drugim poslovnim ambicijama koje su se u jednom momentu pokrenule. Kako je istakao – ima podršku porodice, a detalje će otkriti nekom idućom prilikom.

„Odlučio da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali o tom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu“, rekao je on, a na pitanje da li ovo znači da više neće pevati, kaže:

View this post on Instagram

#❤

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

„Da, tako je. Jednostavno, jako puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je takav neki period i u glavi sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima.“

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.