Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Prelepa i luksuzna praznična dekoracija! Ovako je proslavljen Uskrs u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića (FOTO)

Ulepšali karantin

0 168

Duško Tošić pohvalio se na Instagramu prelepom uskršnjom dekoracijom a za njim je to učinila i Jelena Karleuša. Zajedno sa svojom suprugom i ćerkama Atinom i Nikom dočekao je najveći hrišćanski praznik.

View this post on Instagram

🐰🥚🐰🥚🐰 #quarantine #quarantinelife #ortodoxeaster Hvala @skoria_torte , @tintolino za divne kolače i torte, hvala najboljem dekorateru Zvezdanu koji mi je pomogao da ovaj dan izgleda kao bajka, hvala “Ema” cvećara za divno cveće, THANK YOU @donamatoshiofficial for the dress🙏🏻 Kao ateista iako ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija pogotovo kad je reč o deci. Želela sam mojim ćerkama da bar malo ulepšam ovaj dugi karantin i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovečanstvo. Više nego ikad, bitna je ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra🙏🏻 Srećan praznik svima!✨✨✨ (Teško mi je što moja Divna nije sa nama sada… moja živa rana i večna tuga… Ali dok ja dišem diše i ona.)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Evo kako izgleda prelepa atmosfera u njihovom domu! Proslavljeni fudbaler Duško Tošić i suprug Jelene Karleuše koji se na društvenim mrežama retko oglašava, ovog puta napravio je izuzetak.

Na veliki praznik podelio je slike iz svog luskuznog dvorišta i pokazao kako su on i njegova supruga Jelena upriličili Uskrs.

-Kao ateista iako ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija pogotovo kad je reč o deci. Želela sam mojim ćerkama da bar malo ulepšam ovaj dugi karantin i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovečanstvo. Više nego ikad, bitna je ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra🙏🏻 Srećan praznik svima!✨✨✨
(Teško mi je što moja Divna nije sa nama sada… moja živa rana i večna tuga… Ali dok ja dišem diše i ona.), poručila je JK na Instagramu.

Foto:instagram printscreen story

 

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.