Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Hurricane ipak pevaju na Evroviziji, Sanja Vučić objasnila kako

Nova Evrovizija je zakazana za 16. maj u 21 sat

0 90

Nakon što je objavljena vest da je Evrovizija u Roterdamu otkazana zbog koronavirusa, Unija evropskih emitera je ipak donela odluku da se takmičenje održi, ali sa potpuno drugačijim pravilima nego ranije, prenosi Nova.rs.

Naime, Evrovizija je zakazana za 16. maj u 21 sat, kada će nastupiti 41 učesnik, među kojima se nalazi i naša grupa Hurricane sa numerom “Hasta La Vista”.

Holandski javni servis će imati poseban program, potpuno drugačiji od klasičnog.

U njemu cilj neće biti proglašenje pobednika, što je potvrdila Sanja Vučić, članica grupe Hurricane.

Izvođači koji učestvuju na Evroviziji predstaviće se iz svojih zemalja, preko javnih servisa, a Sanja Vučić je otkrila kako će izgledati njihov nastup.

View this post on Instagram

@wearebaddies.fr ❤️

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on

“Organizatori Evrovizije su se dosetili da odaju počast Evroviziji, jedan maleni omaž u vidu koncerta koji će se održati 16. maja na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu. Učesnici, među kojima smo i mi, Hurricane, otpevaće svoju pesmu na ovaj ili onaj način – akapela, na matricu ili akustično. To će se montirati u jedan slađani koncert”, rekla je Sanja za RTS.

Program nosi naziv “Eurovision: Europe Shine A Light”, a u njemu će gledaoci moći da uživaju i u starim hitovima koji su već svima dobro poznati.

Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, kao što je i ranije planirano.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.