Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anabela STRAŠNO RAZOČARANA ćerkom: Luna bi mene gurnula sa litice zbog njega! (VIDEO)

Očajna Anabela Atijas ovako je o ćerkinom ponašanju razgovarala sa Gagijem Đoganijem

0 57

U toku ovog poslepodneva Anabela Atijas iskreno je razgovarala sa svojim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem. Oni su pričali o svemu što se dešava sa Lunom.

– Ona je pristala na to da on njenu svetinju pominje… Ninu isto koju je navodno toliko voleo. Ti si mi othranio svo troje dece. Strašno. On kaže to koji je došao u Lunin stan gde ona plaća račune. Odveo dete u Mek jednom. Čovek sa 37 godina, tri godine stariji od Andreja. Videćeš sve kako će tek ovo da bude – rekla je Anabela.

– Ja ću da budem kriv za sve – tvrdio je Gagi.

– Ne bre. Nego ti nisi trebao njemu da daš kredibilitet. Ti pričaš da je imala poziv i da sam ja rekla njoj da ne bude sa njim u vezi. To nije tačno – rekla je Anabela.

– Posle ovoga od sinoć što sam videla da je ona (Luna) sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj deci, pričala je Atijasova.

– Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bilo teško, a znaš koliko je volim jer mi je bila sve od kad se rodila. Ti sam ne bi odobrio takvo njeno ponašanje, ja to znam. Doći će dan kada će ta ista Luna da uradi isto ono što je meni uradila Luna – uveravala ga je Anabela.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.