Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jupiter u Jarcu će biti najpovoljniji za Jarčeve i Device

0 1.190

Drugog decembra očekuje nas prelaz Jupitera iz znaka Strelaca u znak Jarca, koji i nije tako lagan za planetu sreće.

Jupiter u Jarcu će nas naterati da malo vrednije radimo, da se pomučimo tako gde je potrebno, ali i da osetimo efekte našeg rada .
Ovakva pozicija planete koja širi natereća nas da postanemo malo ozbiljniji po pitanju morala i finansija, da malo korigujemo svoje stavove i da realizujemo neke palnove koje smo napravili dok je bio u Strelcu.

Direktan Saturn u Jarcu donosi životne lekcije!

Pomoć stiže samo od uticajnih i moćnih osoba, a naša želja za usephom se uvećava. Osobe rođene sa ovom pozicijom Jupitera su uporne i sistematične, ne odustaju tako lako, a život im je koncentrisan na postizanje svih zacrtanih ciljeva.

Naravno, ništa od ovoga neće biti lako niti jednostavno, jer se Jupier nalazi u znaku svog pada, što samo znači da ćemo morati mnogo više da se pomučimo.

Napredak i uspeh će biti glavne reči upotrebljene u našim planovima, a istrajnost jedina formula za taj uspeh. Jupiter u Jarcu predstavlja i snalažljivost pa će se upravo ova osobina pojačati, specijalno kod osoba koje imaju planete ili podznak u Jarcu.

Novac ćemo ulagati samo u poslove za koje znam da će sigurno doneti profit, a najviše će ga imati oni koji se bave zemljoradnom, poljoprivredom i zanatima vezanim za zemlju i prirodu. Naredna godina će biti jako loša za podizanje kredita i pozajmice.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.