Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Minja Miletić:  Zašto se nisam udala, to me više niko ne pita. Valjda su odustali

Čini se da je s jednim pitanjem konačno prestala da se bori.

0 112

Jedna od najatraktivnijih voditeljki na našim malim ekranima nedavno je proslavila 39. rođendan, a čini se da je s jednim pitanjem konačno prestala da se bori.

Mnogi je doživljavaju kao čeličnu ledi, kojoj je teško istopiti srce, ali Minja Miletić je dama koja pada na šarmantne muškarce.

MINJA MILETIĆ: Ma kakvi da mi se udvaraju političari! Svi BEŽE od mene!

O ljubavi retko govori, kaže da je slobodna, ali da intimu čuva daleko od očiju javnosti. Pre nekoliko meseci je proslavila 39. rođendan, a na pitanje da li joj roditelji i rodbina postavljaju pitanje kada će se udati, na duhovit način odovara za Blic:

– Zašto se nisam udala, to me više niko ne pita. Ne znam zbog čega. Valjda su odustali. Nisam osoba koja veruje u brak. Možda me zbog toga i ne pitaju.

Prema njenim rečima, roditelji znaju da komentarišu i emisiju koji vodi.

– Što se tiče emisije, često mi kažu: Jesi morala tako, pa zašto si to pitala?, a uvek je i ono klasično pitanje zašto sagovorniku nisi dala čašu vode, iako kažem da uvek dobiju. Oni imaju sugestije, zamerke, ali svi roditelji za svoje dete žele najbolje i teraju nas da budemo najbolji u svom poslu – kaže Minja.

Iako je mnogi, gledajući emisije koje radi, doživljavaju kao hladnu osobu, to Minji smeta jer sebe ne smatra za takvom.

 

Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.