Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nadolazeći Pun Mesec najavljuje velike preokrete u vezama i brakovima!

0 113

Pun Mesec će se odigrati 13. oktobra, a njegove efekte i uticaj osećamo već sada.

Prisustvom Saturna u ovoj konstalaciji možemo očekivati samodestrukciju, lenjost, nezrele pokušaje manipulacije, slabu volju, inhibicije i padove imuniteta (koji su direktno povezani sa stresom). Pošto je u igri Ovan-Vaga osa, onda će veze i odnosi biti u prvom planu, specijalno za Ovna, Vagu, Raka i Jarca.

Pošto je Maras vladar ovog punog Meseca (Mesec je u Ovnu-Mars vlada Ovnom), a on opet pravi karmičke i sudbinske aspekte po nebu, možemo očekivati neke gubitke i neke završetke, ali šansu da nešto popravimo po poslednji put.

Pun Mesec u Ovnu od nas zahteva da pokažemo zrelosti i ono što smo naučili do sada. Saturn će nas opet izazvati nudeći nam priliku da se pokažemo, pa ako smo naučili sve što je bilo potrebno, nagradiće nas.

Dve scenarija su moguća. Prvi, preuzimanje rizika uz ekstremni strah i veliku nesigurnost, a drugi bi bilo nedelovanje i čekanje koje donosi unutrašnje konflikte i kinjenje samog sebe.

Pazite se onih koji mnogo obećavaju sledećih par dana, verujte samo svojim dosadašnjim uspesima i samo pratite intuiciju.

Ovan
Čeka vas prekretnica oko cilejva koje ste postavili, na poslu i u vezi/braku. Imaćete jedan otvoren razgovor koji će na sto izbaciti sve neprijatne činjenice i osećanja.

Bik
Biće osvetljena neprijatna činjenica koju skrivate i ignorišete. Morate obaviti taj jedan neprijatan razgovor na temu zdravlja i posa, a u sve ćete uključiti i partnera.

Blizanci
Imaćete neugodan problem sa nekim prijateljem ili društvom u kojem se krećete. Podloga svemu je vaš strah i sramota od javnog iznošenja nekih ličnih stavova.

Rak
Otvorićete svoju staru ranu-strah od neuspeha i nesigurnost na polju karijere. Sve što vam se dešava na poslu, imate i u vezi pa tako da ova lunacija ukazuje da morate preduzeti neki ozbiljan korak.

Lav
Plašite se propuštenih prilika i pomalo sažaljevate sebe. Iz ovog stanja možete napraviti neke impulsivne korake, a to što trenutno želite zahteva strpljenje uz velika ograničenja. Pristupite svemu zrelije.

Devica
Previše se dajete drugima, a zbog toga malo vrednujete sebe. Ovo sada izlazi u prvi plan i zahteva veliku pažnju. Ukoliko se ne okrenete ljubavi prema sebi stalno ćete se osećati nedovoljno.

Vaga
Spremite se na veliku prekretnicu u polju partnerstva i ljubavi. Vaša projektovana nesigurnost na partnera će biti uzrok konačnog okršaja. Sve interakcije su sada potencijalni vulkani, ali to samo znači da je i vreme da se neke stvari rasčiste.

Škorpija
Psiha vam je sada ranjiva i tražite podršku. Previše ste fokusirani na mane, svoje i tuđe pa je sada nodličan momenat da to preokrenete.

Strelac
Samopuzdanje može da vam sruši neko odbijanje i nemogućnost postizanja cilja. Ovo može ukazati na ono što vam zapravo nedostaje, a to je vera u sebe.

Jarac
Otvara se rana iz prošlosti u koju će biti uključen i partner, ali i primarna porodica (otac i majka). Može se desiti da postavljate uslove, što može rezultirati odlascima i prekidima.

Vodolija
Čeka vas neki izuzetno bolan razgovor koji će za rezultat imati neki težak odgovor. Potrebno je da otkirjete svoje skrivene mehanizme koji vas navode da postupate prema „pravilima“ i da komunicirate „prihvatljivo“.

Ribe
Pun Mesec u sektoru vaših ličnih resursa (novac, fizička snaga, duhovni kapaciteti) ukazuje na slom vaših očekivanja. Spojeni su novac i emotivna stabilnost, tj vi ih spajate, pa ćete imati vrlo neprijatan razgovor koji bi mogao da vam pomogne.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.